Onze klanten aan het woord

foto-mariska
Mariska Plessius

Bert heeft ons ontzettend goed geadviseerd. Geen verkooppraatjes maar een oprecht en goed advies. Ik vond het verder heel bijzonder dat wij in de showroom, verschillende matrassen/ merken konden uitproberen en vergelijken, terwijl de vader van Bert onze zoon bezig hield met Lego. Het is een echt familiebedrijf. Wij zijn geslaagd met een Ergosleep systeem, die wij in de SlaapDNA studio exact op maat hebben laten afstellen. Wij slapen heerlijk en zijn er ontzettend blij mee!

Cindy Akkermans
Cindy Akkermans

Bij De Bedstee werken vriendelijke mensen die hun vak kennen en echt de tijd voor je nemen. Van het uitkiezen van je nieuwe bed, geheel volgens jouw smaak, tot de keuze voor de matras die het beste bij je lichaam past. En dat voel je meteen. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen!

Review-Hans&Jeska
Hans & Jeska

De ervaring van een boxspring in een hotel en er achter komen dat je eigen bed niet lekker ligt.
Op aanraden van familie naar de Bedstee voor een nieuw bed.

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen! En ook onze vragen werden goed beantwoord. Daarnaast werd er ook goed gekeken naar wat goed bij ons paste qua ondersteuning. We zijn goed geholpen en zeer tevreden klanten!

Er zijn hier bedden van allerlei maten merken en budgetten. Wij hebben precies wat we willen.

NickenLara
Nick & Lara

Jasper en Bert hebben ons heel goed geholpen met het uitkiezen van ons nieuwe bed. Zelf als het wat drukker is in de winkel nemen ze alle tijd om je goed te helpen. Wij zijn uiteindelijk voor de Ergosleep gegaan omdat deze aanpasbaar is. Zo lig ik ook tijdens mijn zwangerschap nog comfortabel in mijn bed. Het bed is netjes bezorgd en geïnstalleerd en ze nemen jouw oude bed weer mee, dus daar heb je geen omkijken meer naar!

Nanette&Sabine
Nanette en Sabine

Vanwege verhuizing naar een nieuwe woning waren wij op zoek naar een nieuw bed. Via een kennis kwamen we uit bij de Bedstee.

Bij ons eerste bezoek stond Janneke ons te woord en heeft ons in ruim 2 (!) uur kennis laten maken met de verschillende bedden en matrassen. Zij luisterde erg goed en nam echt uitgebreid de tijd voor ons. Geen standaard verkooppraatje, maar een leuk gesprek waarin zij de al onze vragen beantwoordde en de vele mogelijkheden met ons doornam.

Janneke heeft ons ontzettend goed geadviseerd met betrekking tot de matrassen: bij elke matras waar we op gingen proefliggen, werd uitvoerig gekeken of die specifieke matras goed bij je lichaam past qua ondersteuning. Niets was haar teveel: zelfs het verplaatsen van een matras naar een ander bed werd geregeld met behulp van Bert’s vader.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Auping Criade, omdat deze het beste aansluit op onze wensen.

Ondanks het feit dat de oplevering van ons appartement steeds werd uitgesteld, heeft Bert het bed op een gegeven moment toch afgeroepen bij de fabriek en in het eigen magazijn opgeslagen, totdat wij de definitieve datum van verhuizen zouden weten.

Het afleveren en installeren op een zaterdagmorgen was ook geen probleem. Op de afgesproken tijd stonden de vader van Bert en Jasper voor de deur met het bed en hebben deze vakkundig en netjes geïnstalleerd.

Het bed is een hele goeie keus gebleken: we slapen heerlijk.

De Bedstee geeft niet alleen goed advies over bedden, ook voor bed- en badlinnen ben je bij de Bedstee op het juiste adres. Ruime keuze, goede prijzen en goed advies.

Bekijk ook onze reviews op Google!

Ik nodig u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom.

of kom langs in onze winkel

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×