Scroll Top

U bent van harte uitgenodigd om onze showroom te komen bezoeken, we staan graag voor u klaar.

Wilt u zeker zijn dat één van onze medewerkers volledig tot uw beschikking is, dan bieden wij de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Wij zorgen dan dat we de afgesproken tijd voor u vrij maken om u zo ontspannen mogelijk een goed advies te geven. Is de geplande tijd tekort? Maak u geen zorgen, wij nemen de tijd om het gesprek af te ronden.

1 uur

Bent u op zoek naar nieuwe matrassen of wilt iets anders uitproberen of bekijken in onze showroom samen met onze adviseur? Maak dan hier een afspraak voor een uur.

2 uur

Wilt u een compleet bed uitzoeken, een kledingkast samenstellen of heeft u uitgebreide vragen? Plan dan hier een afspraak met één van onze adviseurs voor 2 uur.

Slaap-DNA

De Slaap-DNA® meting van Ergosleep geeft inzicht in een goede nachtrust. Nieuwsgierig, maak dan een afspraak voor in de Slaap-DNA® cabine. Daarna kijken wij naar een bed dat bij  u past.

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×