Scroll Top

Over ons

Wij zijn De Bedstee:
sinds 1990 dé complete speciaalzaak voor uw nachtrust.

Om zo compleet te kunnen zijn, kiezen wij voor een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. Ons team is goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen het assortiment en de ontwikkelingen die er continu zijn. Wij staan voor een eerlijk advies dat op uw persoonlijke wensen is afgestemd. 

Ons team

De Bedstee is een familiebedrijf, opgericht door mijn vader Dirk en al ruim 20 jaar ben ik het vaste gezicht van de winkel. In 2018 is onze winkel verhuisd naar een grotere locatie en zijn we ook met ons team van adviseurs uitgebreid. Samen met mijn vrouw Janneke ben ik verantwoordelijk voor de collectie en de presentatie. Dirk is al vanaf het begin de technische man met veel kennis van de producten en een oplossing voor elke uitdaging. Hij heeft de leiding over onze bezorgdienst en komt bij veel van onze klanten thuis.

Mijn moeder, Anny, werkt op de achtergrond mee en zorgt o.a. dat onze administratie altijd op orde is. Jasper biedt graag advies in de winkel en gaat hij regelmatig mee voor de levering en montage. Het kan dus voorkomen dat u een bed bij hem aanschaft en deze vervolgens ook door hemzelf bij u thuis geleverd wordt. Onze jongste medewerker is Gregor, altijd vrolijk en bereid om elke klus aan te gaan. Hij helpt Dirk met bezorgen om zijn technisch inzicht te vergroten, maar staat ook in de winkel graag voor u klaar.

SPECIALIST

Naast gewoon een goede nachtrust hebben wij ook de expertise in huis om u te helpen bij slaapproblemen.

DUURZAAM

Wij nemen oude bedden/matrassen weer mee welke wij zoveel mogelijk duurzaam recyclen.

KWALITEIT

Wij verkopen alleen kwaliteitsmerken. Met zorg en passie speciaal voor u geselecteerd.

PERSOONLIJK

Altijd persoonlijk contact met een expert. Van binnenkomst tot nazorg.

Wat kunt u van ons verwachten?

We nemen graag de tijd voor u en geven de aandacht die u nodig heeft. We inventariseren uw behoeften en wensen en geven op basis daarvan een objectief en eerlijk advies. Indien gewenst, kunt u voor uw bezoek een afspraak maken. Zo staat er gegarandeerd een adviseur voor u klaar.

Wanneer u een bed, matras of kledingkast bij ons aanschaft, dan komen wij deze ook zelf bij u installeren. Nadat uw bed of kast staat, voeren onze bezorgers al het verpakkingsmateriaal meteen weer af. Een kwestie van opmaken en inrichten en u kunt meteen genieten van uw nieuwe bed of kast.

Indien gewenst kunnen wij de oude matrassen voor u afvoeren. Deze gaan naar de matrasrecycling, waar de matrassen uit elkaar worden gehaald en er bijvoorbeeld judomatten van worden gemaakt. Mocht u niet weten waar u met uw oude bed heen moet, geef dit dan aan. Wij denken graag mee met oplossingen.

In de regio Zaanstreek, Waterland en Amsterdam-Noord is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice of een advies aan huis. Bent u niet in het bezit van eigen vervoer en wilt u graag onze showroom bezoeken, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service. U wordt door één van onze collega’s thuis opgehaald en na afloop ook weer thuisgebracht.

In sommige gevallen is het onmogelijk om zelf naar de winkel te komen. Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak aan huis te maken. Wij zullen hierbij vooraf inventariseren wat uw wensen zijn en met de benodigde informatie bij u thuis langskomen om u een passend advies te geven.

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×