Ergosleep

Ergosleep: Slaap zoals je bent

Een bed kopen van Ergosleep betekent voor iedereen de meest persoonlijke en innovatieve slaapoplossing. Een bed van Ergosleep ondersteunt het lichaam op een heel unieke manier door het bed aan te passen aan uw persoonlijke lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® (Digitale Nachtrust Analyse). Aan de hand van uw SLAAP-DNA® wordt uw basisprofiel in de lattenbodem of boxspring ingebouwd. Het bed is blijvend aanpasbaar en kan door de tijd heen mee veranderen met de vorm van uw lichaam.

De Ergosleep bedbodem in lijn met uw SLAAP-DNA® 

Uw persoonlijke SLAAP-DNA® kan vertaald worden naar twee slaapsystemen: de luxueuze boxspring of de vooruitstrevende lattenbodem. Ergosleep heeft 3 types boxsprings en 3 types lattenbodems, die verschillen in de mate waarin ze ingesteld kunnen worden volgens uw persoonlijke SLAAP-DNA®. Alle boxsprings zijn voorzien van een gezoneerde pocketvering. De lattenbodems hebben verende buiglatten en draagelementen waardoor je in het hele bed geniet van een actieve ondersteuning. De boxsprings en lattenbodems zijn verkrijgbaar in alle gewenste maten, zowel in een vlakke uitvoering als elektrisch verstelbaar met 2 of 4 motoren. 

De Ergosleep matras in lijn met uw SLAAP-DNA® 

Naast een persoonlijk ingestelde bedbodem, biedt Ergosleep u ook een gepersonaliseerde opbouw van uw matras. Op basis van tienduizenden SLAAP-DNA® analyses en een diepgaande meetstudie zijn er zes verschillende matrasprofielen gecreëerd. Uw lichaamsbouw en uw persoonlijk SLAAP-DNA® bepalen welke zonering u nodig heeft: een X-profiel of een Y-profiel. Daarnaast wordt gekeken welke flexibiliteit van de matras voor u de ideale ondersteuning biedt. De combinatie van beide indicatoren vertelt u welk matrasprofiel aansluit bij uw SLAAP-DNA®. 

Binnen de collectie van Ergosleep zijn er 5 types pocketmatrassen en 2 types latexmatrassen, allemaal verkrijgbaar in de 6 verschillende matrasprofielen. Zo is er altijd een matras dat bij u past. 

Droombed wordt werkelijkheid

Omdat u niet langer hoeft na te denken over de ergonomie en het ligcomfort van uw bed, blijft er tijd over om uw bed aan te kleden volgens uw mooiste dromen. U bepaalt de stijl: kiest de kleuren, de stoffen, het materiaal. Kortom u creëert uw eigen droombed. 

Lees hier meer over het  SLAAP-DNA®

foto-mariska
Mariska Plessius

Bert heeft ons ontzettend goed geadviseerd. Geen verkooppraatjes maar een oprecht en goed advies. In de showroom konden wij verschillende matrassen/merken uitproberen en vergelijken, terwijl de vader van Bert onze zoon bezig hield met lego. Het is een echt familiebedrijf.

Cindy Akkermans
Cindy Akkermans

Bij De Bedstee werken vriendelijke mensen die hun vak kennen en echt de tijd voor je nemen. Van het uitkiezen van je nieuwe bed, geheel volgens jouw smaak, tot de keuze voor de matras die het beste bij je lichaam past. En dat voel je meteen. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen!

Review-Hans&Jeska
Hans & Jeska

De ervaring van een boxspring in een hotel en er achter komen dat je eigen bed niet lekker ligt.
Op aanraden van familie naar de Bedstee voor een nieuw bed.

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen! En ook onze vragen werden goed beantwoord. Daarnaast werd er ook goed gekeken naar wat goed bij ons paste qua ondersteuning. We zijn goed geholpen en zeer tevreden klanten!

NickenLara
Nick & Lara

Jasper en Bert hebben ons heel goed geholpen met het uitkiezen van ons nieuwe bed. Zelf als het wat drukker is in de winkel nemen ze alle tijd om je goed te helpen. Wij zijn uiteindelijk voor de Ergosleep gegaan omdat deze aanpasbaar is. Zo lig ik ook tijdens mijn zwangerschap nog comfortabel in mijn bed. Het bed is netjes bezorgd en geïnstalleerd en ze nemen jouw oude bed weer mee, dus daar heb je geen omkijken meer naar!

Nanette&Sabine
Nanette en Sabine

Janneke heeft ons ontzettend goed geadviseerd met betrekking tot de matrassen: bij elke matras waar we op gingen proefliggen, werd uitvoerig gekeken of die specifieke matras goed bij je lichaam past qua ondersteuning.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Auping Criade, omdat deze het beste aansluit op onze wensen.

Het bed is een hele goeie keus gebleken: we slapen heerlijk.

 

Ik nodig u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom.

of kom langs in onze winkel

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×