Scroll Top

Ergosleep Slaap-DNA®

Elk mens is uniek en ieder lichaam is anders

Daarom is er ook niet één bed dat geschikt is voor iedereen. Wij geloven niet in een ‘one size, fits all’ bed waarin iedereen, ongeacht lichaamsbouw of slaaphouding, goed ondersteund ligt en uitgerust wakker wordt. 

Doordat mensen verschillen in lichaamsbouw, heeft iedereen ook een eigen slaapprofiel: een persoonlijk Ergosleep SLAAP-DNA® (Digitale Nachtrust Analyse). In de Ergosleep SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep worden uw gewicht, lichaamsbouw, voorkeurshoudingen en lichaamsprofiel gemeten en in kaart gebracht. Met deze acht minuten durende slaaptest leert u uw Ergosleep SLAAP-DNA® kennen.

Tijdens de meting past het bed zich aan op uw lichaam en brengt het patroon van uw drukpunten in kaart. U krijgt een persoonlijk slaapadvies en kan meteen het belang van een goede ondersteuning aan den lijve ervaren. Dit persoonlijke Ergosleep SLAAP-DNA® is de basis van ons advies. Van daaruit stellen we uw persoonlijke bed samen.

Uw Ergosleep SLAAP-DNA® is het uitgangspunt voor het samenstellen van een Ergosleep slaapsysteem. Maar met behulp van de meetresultaten kunnen we ook binnen de andere merken in onze collectie een persoonlijk bed samenstellen. Doordat het Ergosleep SLAAP-DNA® uw persoonlijke aandachtspunten in beeld brengt, kunnen wij dit vertalen naar een passend slaapsysteem.

1.

Hoe slaapt u het liefst?

Voor u kunt ervaren hoe een bed aanvoelt dat helemaal afgestemd is op uw slaapprofiel, vult u eerst een korte vragenlijst in. Zo komen we uw persoonlijke wensen en voorkeuren te weten, zoals uw favoriete slaaphouding.

2.

Ga rustig liggen

In de Belevingsstudio gaat u liggen op het Ergosleep bed. Terwijl u ligt en geniet van een leuke mediavoorstelling, komt u meer te weten over het belang van een goede nachtrust. U maakt kennis met het SLAAP-DNA® concept van Ergosleep.

3.

Digitale Meting van uw Ergosleep SLAAP- DNA®

Ondertussen worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel (Ergosleep SLAAP- DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met uw verschillende slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust van houding.

4.

Voelt u het verschil?

Nu bent u klaar om het verschil te voelen tussen een standaard bed en een persoonlijk ingesteld Ergosleep bed. Alle drukpunten zijn weggenomen, u wordt volledig gedragen.

5.

De finishing touch

Na de meting bespreken we samen uw Ergosleep SLAAP- DNA®. U krijgt van ons een document met daarop uw Ergosleep SLAAP-DNA® en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kunt u uw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz.

Ergosleep Slaap-DNA® dagen

Van 1 april tot en met 30 april 2024 zijn de Ergosleep Slaap-DNA® dagen. In deze periode ontvangt u stapelkorting op aanschaf van een compleet bedsysteem. U ontvangt 5% op de bedbodem (zowel lattenbodem als boxspring), 10% op de matrassen en 15% op het Ergosleep hoofdkussen.

Maak een afspraak voor een Slaap-DNA® meting en ontvang een luxe giftbox van Kayori.

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×