Swissflex

Swissflex is al decennia lang het toppunt van Zwitserse slaapcultuur. Het toonaangevende merk voor hoogwaardige slaapsystemen en bedden staat voor producten van topkwaliteit, maximale functionaliteit en perfect design. Het complete Zwitserse slaapconcept voor een gezonde nachtrust.

Swissflex – het complete slaapsysteem met Synchroon-Precisie.

Gezond en ontspannen slapen in het optimale bed – de nieuwste innovatie “Synchroon-Precisie” van het merk Swissflex maakt het mogelijk. Het principe: de interactie tussen de naar wens met elkaar te combineren matras en lattenbodem resulteert in een perfect op het lichaam afgestemde synchronisatie. Door de unieke combinatie van matras en lattenbodem past het nieuw ontwikkelde systeem zich van top tot teen precies aan alle bewegingen tijdens de slaap aan door middel van zelfregulering. Gevoelige delen van het lichaam worden heel nauwkeurig ontlast en tegelijkertijd met de juiste kracht ondersteund.

foto-mariska
Mariska Plessius

Bert heeft ons ontzettend goed geadviseerd. Geen verkooppraatjes maar een oprecht en goed advies. In de showroom konden wij verschillende matrassen/merken uitproberen en vergelijken, terwijl de vader van Bert onze zoon bezig hield met lego. Het is een echt familiebedrijf.

Cindy Akkermans
Cindy Akkermans

Bij De Bedstee werken vriendelijke mensen die hun vak kennen en echt de tijd voor je nemen. Van het uitkiezen van je nieuwe bed, geheel volgens jouw smaak, tot de keuze voor de matras die het beste bij je lichaam past. En dat voel je meteen. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen!

Review-Hans&Jeska
Hans & Jeska

De ervaring van een Swiss Sense in een hotel en er achter komen dat je eigen bed niet lekker ligt.
Op aanraden van familie naar de Bedstee voor een nieuw bed.

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen! En ook onze vragen werden goed beantwoord. Daarnaast werd er ook goed gekeken naar wat goed bij ons paste qua ondersteuning. We zijn goed geholpen en zeer tevreden klanten!

NickenLara
Nick & Lara

Jasper en Bert hebben ons heel goed geholpen met het uitkiezen van ons nieuwe bed. Zelf als het wat drukker is in de winkel nemen ze alle tijd om je goed te helpen. Wij zijn uiteindelijk voor de Ergosleep gegaan omdat deze aanpasbaar is. Zo lig ik ook tijdens mijn zwangerschap nog comfortabel in mijn bed. Het bed is netjes bezorgd en geïnstalleerd en ze nemen jouw oude bed weer mee, dus daar heb je geen omkijken meer naar!

Nanette&Sabine
Nanette en Sabine

Janneke heeft ons ontzettend goed geadviseerd met betrekking tot de matrassen: bij elke matras waar we op gingen proefliggen, werd uitvoerig gekeken of die specifieke matras goed bij je lichaam past qua ondersteuning.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Auping Criade, omdat deze het beste aansluit op onze wensen.

Het bed is een hele goeie keus gebleken: we slapen heerlijk.

 

Ik nodig u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom.

of kom langs in onze winkel

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis