HML Bedding

HML Bedding

Een boxspring die helemaal past bij uw wensen op het gebied van slaapcomfort. HML Bedding is een Nederlands familiebedrijf waar ambacht en maatwerk centraal staan. De doelstelling van HML Bedding is om eerlijke bedden te maken, exact naar de wensen van de klant. Het draait niet om het product, maar om uw slaapcomfort. Dat slaapcomfort is persoonlijk en afhankelijk van onder andere uw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren. Slapen vergt dus maatwerk, en daarom kiest HML Bedding voor een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is.

Op een boxspring van HML Bedding is een optimaal slaapcomfort gegarandeerd. Om een boxspring van deze hoge kwaliteit te genereren is er maatwerk nodig. Dat zorgt er dus voor dat de verschillende matrassen, boxsprings, hoofdborden en stoffen gecombineerd kunnen worden om zo een goed slaapcomfort te bieden, maar ook een mooi plaatje waar je fijn op weg droomt. Kies de stof die het beste past bij jouw wensen, zonder meerprijs. Het aanpassen van het hoofbord in breedte of hoogte is tegen een geringe meerprijs mogelijk!

Een boxspring koop je om je slaapcomfort te verbeteren. Slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere jouw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren. Het uitgangspunt bij een HML boxspring is daarom niet het product, maar jouw wensen. Aan de hand hiervan stellen de adviseurs in de winkel en jij als klant een boxspring samen in de winkel. Hierbij is de keuze uit verschillende lengte- en breedteaanpassingen zonder meerprijs. Geen extra kosten meer wanneer jij een extra lang bed wilt tot 220 cm. Daarnaast zijn alle 150 stoffen zonder enige extra kosten te kiezen, dus jouw kleur zit er vast tussen. Niets is zo persoonlijk als je bed, daarom biedt HML Bedding jou de keuze om deze volledig zelf samen te stellen.

foto-mariska
Mariska Plessius

Bert heeft ons ontzettend goed geadviseerd. Geen verkooppraatjes maar een oprecht en goed advies. In de showroom konden wij verschillende matrassen/merken uitproberen en vergelijken, terwijl de vader van Bert onze zoon bezig hield met lego. Het is een echt familiebedrijf.

Cindy Akkermans
Cindy Akkermans

Bij De Bedstee werken vriendelijke mensen die hun vak kennen en echt de tijd voor je nemen. Van het uitkiezen van je nieuwe bed, geheel volgens jouw smaak, tot de keuze voor de matras die het beste bij je lichaam past. En dat voel je meteen. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen!

Review-Hans&Jeska
Hans & Jeska

De ervaring van een boxspring in een hotel en er achter komen dat je eigen bed niet lekker ligt.
Op aanraden van familie naar de Bedstee voor een nieuw bed.

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen! En ook onze vragen werden goed beantwoord. Daarnaast werd er ook goed gekeken naar wat goed bij ons paste qua ondersteuning. We zijn goed geholpen en zeer tevreden klanten!

NickenLara
Nick & Lara

Jasper en Bert hebben ons heel goed geholpen met het uitkiezen van ons nieuwe bed. Zelf als het wat drukker is in de winkel nemen ze alle tijd om je goed te helpen. Wij zijn uiteindelijk voor de Ergosleep gegaan omdat deze aanpasbaar is. Zo lig ik ook tijdens mijn zwangerschap nog comfortabel in mijn bed. Het bed is netjes bezorgd en geïnstalleerd en ze nemen jouw oude bed weer mee, dus daar heb je geen omkijken meer naar!

Nanette&Sabine
Nanette en Sabine

Janneke heeft ons ontzettend goed geadviseerd met betrekking tot de matrassen: bij elke matras waar we op gingen proefliggen, werd uitvoerig gekeken of die specifieke matras goed bij je lichaam past qua ondersteuning.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Auping Criade, omdat deze het beste aansluit op onze wensen.

Het bed is een hele goeie keus gebleken: we slapen heerlijk.

 

Ik nodig u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom.

of kom langs in onze winkel

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×