• Al 25 jaar het adres voor lekker slapen
  • Veilig betalen
  • Vanaf €49,95 gratis verzending
  • Snelle levertijden

 

Overzicht van producten van fabrikant Kuperus

Kuperus

Kuperus: ambachtelijk vakmanschap en natuurlijke materialen


In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand waar nog steeds gewerkt wordt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht.


​De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Omdat alles met de hand gemaakt door echte vakmensen is Kuperus in staat maatwerk te leveren. Maatwerk in maatvoering en samenstelling van onze matrassen en bedden. Vrijwel niets gaat Kuperus te ver. Een Kuperus kan gestoffeerd worden met een stofsoort of leer naar keuze, verkrijgbaar in vele kleuren. Maar ook voor uw eigen ideeën staan we open. Stofferen in door u zelf aangeleverde stof is uiteraard mogelijk. 
Zo past uw Kuperus bed altijd in uw interieur en wordt het een nog persoonlijker slaapsysteem.


De luxe bedden van Kuperus worden gemaakt met ambachtelijk vakmanschap. Eerlijk gebruik van de beste materialen die in verschillende samenstellingen worden verwerkt tot een uitgelezen collectie slaapsystemen. ​Een Kuperus b​oxspring is gemaakt van ​een massief grenen onderstel met daarop Bonell veren. De ​matrassen zijn gemaakt van pocketveren die verdeeld zijn in vijf verschillende zones. Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdekla​gen, die zorg​en voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Vrijwel alle boxsprings zijn leverbaar in elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items