Scroll Top

Heropening van vernieuwde showroom

Een groter assortiment op 2000 m2 showroom.

5 jaar nadat wij onze winkel hebben verhuisd, is het alweer tijd voor een grote stap. Wij hebben onze showroom uitgebreid naar maar liefst 2000 m2. Op 1200 m2 dachten wij al veel te kunnen laten zien, nu hebben wij nog meer ruimte om te inspireren voor uw nieuwe slaapkamer.

Wat is er allemaal nieuw in de showroom?

In onze vernieuwde showroom hebben wij een aantal mooie veranderingen doorgevoerd. Zo hebben wij maar liefst 9 slaapkamers gecreëerd waarin we niet alleen een mooi bed presenteren, maar waar we de totale inrichting van de slaapkamer laten zien.

Aanbod in kledingkasten uitgebreid

Wij hebben ons aanbod in kledingkasten uitgebreid naar 4 verschillende merken Nolte, Novamobili, VTH kasten en Tjornbo. Hiermee kunnen we voor elke slaapkamer een passende kast aanbieden, van draaideurkast tot inloopkast en van standaard maatvoering tot volledig op maat ingebouwd. Om dit te vertalen naar de eigen situatie werken we met diverse tekenprogramma’s om de indeling en de kast volledig in 3D te tonen.

Grootste aanbieder van bed- en badtextiel

Naast deze grote verandering hebben wij ons aanbod in bed- en badtextiel uitgebreid en zijn we nu de grootste aanbieder van bed- en badtextiel in de hele Zaanstreek. Zo vind u bij ons de gehele collectie van Kayori, Auping en Vandyck. Uiteraard vind u bij ons ook een breed assortiment dekbedden en hoofdkussens.

Uitbreiding van de boxspring collectie

Met de uitbreiding van de boxspring collectie van Magnitude, Kuperus en Mline hebben we nu nog meer keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele gestoffeerde boxspring. Maar ook in de ledikanten en houten bedden hebben we ons assortiment flink laten groeien, zo vind u bij ons ledikanten van “Steel & Stockings”, Nolte, Tjornbo, “Egwel mijn bed” en Novamobili.

Persoonlijke afspraak

Wilt u een persoonlijke afspraak? Plan uw bezoek hier in.
Dan nemen wij voldoende tijd voor u, zodat wij u zo ontspannen mogelijk kunnen adviseren.

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×