Tekvor Care

Tekvor Care: Moderne zorgbedden en hoog-laag bed-systemen

Met de groeiende vraag naar mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen én de zorg te kunnen krijgen die nodig is, groeit ook de behoefte naar zorgbedden of een hoog-laag bed systeem voor thuis. Tekvor Care levert bedden van een Duitse kwaliteit die er ook nog eens modern en huiselijk uit zien. Ze maken het zelfs mogelijk om naast een hoog-laag bed systeem een normale bedbodem te plaatsen, terwijl het eruit ziet als een ledikant.

Hoog-laag bedden van Tekvor Care

Als iemand vanwege een aandoening veel in bed moet liggen, is het fijn als dit bed vele mogelijkheden heeft. Dit is vaak ook een moment waarop er thuis zorg wordt verleend vanuit zorgverleners. Vanuit de ARBO wetgeving is het en eis dat er een bed aanwezig is met een hoog-laag functie.

Een hoog-laag bed is simpel gezegd een bed dat in zijn geheel omhoog en omlaag kan, dit om ervoor te zorgen dat de zorgverlener met een rechte rug de zorgbehoevende kan verzorgen zonder hiervoor het lichaam meer te belasten. Ook voor de zorgbehoevende is de verstelbaarheid handig. Denk hierbij aan het instellen van de juiste hoogte om het bed in en uit te stappen, de ideale hoogte om te slapen, maar ook bieden de motorische functies een prettige houding om te lezen, tv te kijken of te eten vanuit bed.

Extra opties van een Zorgbed van Tekvor Care:

De Trendelenburg positie is de houding waarbij de persoon op de rug ligt waarbij het gehele bed achterover wordt geplaatst zodat de benen hoger liggen als het hart. De naam van deze functie is ontleend aan de Duitse chirurg Friedrich Trendelenburg.

De tegenovergestelde positie word de anti-trendelenburg positie genoemd. Hierbij wordt het gehele bed voorover geplaatst zodat de voeten lager liggen als het hart. Deze functie wordt vaker gebruikt dan de positie van Trendelenburg.

Een bedpapegaai helpt bij het in en/of uit het bed stappen. Het is een goed hulpmiddel wanneer de zorgbehoevende niet meer genoeg kracht heeft in het gehele lichaam, maar wel genoeg armkracht heeft.

De zijhekken op een zorgbed zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je niet uit het bed kunt vallen. Dit is ter voorkoming van onnodig letsel. Ook bij extra lage uitvoeringen van een zorgbed is deze mogelijkheid beschikbaar.

Een greep uit ons assortiment van Tekvor Care

foto-mariska
Mariska Plessius

Bert heeft ons ontzettend goed geadviseerd. Geen verkooppraatjes maar een oprecht en goed advies. In de showroom konden wij verschillende matrassen/merken uitproberen en vergelijken, terwijl de vader van Bert onze zoon bezig hield met lego. Het is een echt familiebedrijf.

Cindy Akkermans
Cindy Akkermans

Bij De Bedstee werken vriendelijke mensen die hun vak kennen en echt de tijd voor je nemen. Van het uitkiezen van je nieuwe bed, geheel volgens jouw smaak, tot de keuze voor de matras die het beste bij je lichaam past. En dat voel je meteen. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen!

Review-Hans&Jeska
Hans & Jeska

De ervaring van een boxspring in een hotel en er achter komen dat je eigen bed niet lekker ligt.
Op aanraden van familie naar de Bedstee voor een nieuw bed.

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen! En ook onze vragen werden goed beantwoord. Daarnaast werd er ook goed gekeken naar wat goed bij ons paste qua ondersteuning. We zijn goed geholpen en zeer tevreden klanten!

NickenLara
Nick & Lara

Jasper en Bert hebben ons heel goed geholpen met het uitkiezen van ons nieuwe bed. Zelf als het wat drukker is in de winkel nemen ze alle tijd om je goed te helpen. Wij zijn uiteindelijk voor de Ergosleep gegaan omdat deze aanpasbaar is. Zo lig ik ook tijdens mijn zwangerschap nog comfortabel in mijn bed. Het bed is netjes bezorgd en geïnstalleerd en ze nemen jouw oude bed weer mee, dus daar heb je geen omkijken meer naar!

Nanette&Sabine
Nanette en Sabine

Janneke heeft ons ontzettend goed geadviseerd met betrekking tot de matrassen: bij elke matras waar we op gingen proefliggen, werd uitvoerig gekeken of die specifieke matras goed bij je lichaam past qua ondersteuning.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een Auping Criade, omdat deze het beste aansluit op onze wensen.

Het bed is een hele goeie keus gebleken: we slapen heerlijk.

 

Ik nodig u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom.

of kom langs in onze winkel

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×