Scroll Top

Lekker samen onder de wol?

De koude herfst- en wintermaanden staan weer voor de deur. ’s Avonds kruip je lekker samen onder de wol. Tijd om eens te bekijken of je dekbed nog voldoet aan je wensen. Wist je dat er ook wollen partnerdekbedden zijn?

De Texelwool Special is een tweepersoonsdekbed, dat inspeelt op je persoonlijke voorkeuren. De Special bestaat uit twee dekbedden met aparte vulgewichten. Deze delen zijn eenvoudig aan elkaar te ritsen, zodat je toch samen kunt slapen onder één groot dekbed. De satijnzachte tijk geeft dat echte vleugje luxe. Ook dit dekbed is voorzien van het TexelWool comfortsysteem. Door de luchtige opbouw van de kroezende wolvezels heb je het meteen lekker warm. Je kunt dit dekbed in diverse maten via onze website bestellen. In de maat 240 x 220 kost de Texelwool Special € 499,-.

Een andere mogelijkheid is het donzen partnerdekbed van Donsana. Hierbij wordt een donzen dekbed uit de collectie van Donsana individueel gevuld. Je kunt zelfs de voetenzone extra vullen! Kom langs of neem contact op voor meer informatie.

Namens het team van De Bedstee,
Janneke Visser

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×