Scroll Top

Een koel briesje door de slaapkamer

Het voorjaar is begonnen en de warme maanden staan weer voor de deur. Natuurlijk hopen we allemaal dat het deze zomer weer lekker warm en zonnig wordt in Nederland. Overdag lekker er op uit in de zon en ’s avonds tot laat op een terras zitten. Helaas kleeft er aan deze warme zonnige dagen en zwoele avonden ook een nadeel: als je dan ’s avonds in je slaapkamer komt, kan het daar broeierig warm zijn. Met als gevolg slapeloze klamme nachten en vermoeid weer op staan.

Evening Breeze

Er zijn diverse mogelijkheden om de warmte in de slaapkamer te verminderen, door bijvoorbeeld het raam open te zetten, de lakens van je af te leggen of het gebruik van een ventilator of airconditioning. Al deze oplossingen hebben ook nadelen, zoals muggen in de slaapkamer, geluidsoverlast, droge lucht of een hoog energieverbruik.

De Evening Breeze van Eastborn biedt hiervoor de oplossing: een luifel voor boven je bed, waarin het onder alle omstandigheden en temperaturen koel en comfortabel slapen is.

Hoe werkt het?

De Eastborn Evening Breeze mengt gekoelde lucht, met de warme omgevingslucht boven het bed. Vervolgens dwarrelt gekoelde lucht zachtjes en aangenaam op je neer. Het volgende filmpje laat de eenvoudige werking van de Evening Breeze duidelijk zien.

Voordelen

Anders dan bij airco’s staat er bij de Evening Breeze niet continu een koude luchtstroom op je te blazen. Omdat de koeling alleen gericht is op de slaapplaats is het mogelijk om het raam open te laten. Muggen blijven uit de buurt, want die houden niet van koelte. Bovendien verbruikt de geluidsarme Evening Breeze 60% tot 80% minder energie dan een traditionele airconditioning.

Kom en laat je verfrissen in onze showroom!

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×