• Al 25 jaar het adres voor lekker slapen
  • Veilig betalen
  • Vanaf €49,95 gratis verzending
  • Snelle levertijden

 

Dekbedden

Of u nu de voorkeur heeft voor een warm, een koel, een zwaar of juist een lichtgewicht dekbed, wij bieden voor elk wat wils. Bij de keuze voor een dekbed kunt u uitgaan van het vulmateriaal, maar ook andere eigenschappen zoals gewicht, wasbaarheid en allergievriendelijkheid spelen hierbij een rol. Mocht u uw keuze gemaakt hebben dan kunt u het dekbed van uw keuze direct bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom zodat u de getoonde dekbedden zelf kunt bekijken en wij een persoonlijk advies aan u kunnen geven.

Vulling
Binnen onze collectie dekbedden heeft u keus uit diverse soorten vullingen.

Dons heeft een zeer goede temperatuur en vochtregulatie. Dons is vaak gemengd met kleine veertjes daarom wordt het donspercentage vermeld. Hoe meer dons, hoe lichter het dekbed. Daarnaast zijn hoogwaardige donzen dekbedden geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Synthetische vulling wordt vaak gekozen vanwege het gebruiksgemak, de anti-allergische eigenschappen, de wasbaarheid en de prijsstelling. 

Wol is meestal 100% zuivere lams- of scheerwol. Wol heeft een zeer goede vochtopname en is geschikt voor liefhebbers van een zwaarder dekbed.

Daarnaast hebben we diverse zomerdekbedden in de collectie met vullingen van katoen, bamboe, zijde of linnen.

Wamteklasse
De warmtebehoefte verschilt van persoon tot persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen, die u houvast geven bij de bepaling van keuze. Warmteklassen zijn gerelateerd aan de dikte van het dekbed.

Klasse 1: Winterdekbed; in een koude kamer of als u gevoelig bent voor kou.
Klasse 2: All season; gemiddelde isolatie, bij de meeste mensen favoriet.
Klasse 3: Voor-/najaarsdekbed; in een warme kamer of als u het snel warm heeft.
Klasse 4: Zomerdekbed; optimaal comfort in warme nachten.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 20 items
Toont 1 - 12 van de 20 items