• Al 25 jaar het adres voor lekker slapen
 • Veilig betalen
 • Vanaf €49,95 gratis verzending
 • Snelle levertijden

 

Subcategorieën

 • Auping

  Een gezond en energiek leven begint bij een goede nachtrust. Met een Auping bed of boxspring kies jij voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Zo word je fris en uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag. Auping Nights, Better Days.

 • Ergosleep

  Uw lichaam is even uniek als uzelf. Daarom biedt Ergosleep een gepersonaliseerde bedoplossing in lijn met uw persoonlijk SLAAP-DNA. Zowel de lattenbodem als de boxspring kan naar eigen smaak worden aangekleed.

  Bekijk de mogelijkheden op onze site of kom naar de winkel om alle mogelijkheden te verkennen.

 • Gewoon Saens

  Hollands kwaliteit product: gemaakt in Nederland, goede kwaliteit voor een mooie prijs.

 • Henson Design

  “One night can be life changing”. Want jouw nachtrust bepaalt hoe je de uitdagingen van de volgende dag tegemoet gaat. Een slaapmeubel van uitmuntende kwaliteit is dus onmisbaar. Henson Design legt je ’s nachts in de watten, zodat je overdag je dromen kan waarmaken.

 • Kuperus

  In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand waar nog steeds gewerkt wordt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht.

  Het pure, echte en eerlijke vakmanschap wordt generatie op generatie overgedragen. Houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen. Omdat vrijwel alles met de hand gemaakt door echte vakmensen is Kuperus in staat maatwerk te leveren. Maatwerk in maatvoering en samenstelling van onze matrassen en bedden. Vrijwel niets gaat Kuperus te ver. 

 • Mintjens Sleepline

  Al meer dan 50 jaar produceert het Belgische familiebedrijf Mintjens Group eiken meubelen van topkwaliteit waarbij respect voor de natuur centraal staat. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De designers van Mintjens Group zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën om een betaalbaar, kwalitatief en aantrekkelijk product te maken.

 • Nolte

  Er waren nog nooit zoveel mogelijkheden om je eigen leven zo precies volgens de eigen ideeën in te richten. Dus waarom niet ook de slaapkamer? Dat is precies de reden voor het nieuwe slaapkamerprogramma van Nolte: concept me. Maar hoe verschillend het leven en de ideeën ook zijn – een paar dingen zijn in alle slaapkamers terug te vinden: ze zijn eenvoudig vorm te geven, voorzien van slimme opbergoplossingen en hebben een lange levensduur.

 • Steel & Stockings

  Eigenwijze concepten op het gebied van wonen en slapen. De puurheid van de gebruikte materialen maakt de collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. 

  Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch. 100% made by women! 100% Dutch!
 • Swissflex

  Swissflex biedt een assortiment aan comfortabele en prachtig vormgegeven bedden, waarvan de technische details bescheiden op de achtergrond werken, waardoor vormen, materialen en design mooi naar voren komen. Met swissbed slaapt u beter en lekkerder, gegarandeerd.

 • Viking

  Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 

  Een Viking bed kies je met je ogen dicht.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 39 items
Toont 1 - 12 van de 39 items