• Al 25 jaar het adres voor lekker slapen
 • Veilig betalen
 • Vanaf €49,95 gratis verzending
 • Snelle levertijden

 

Bedbodems

De bedbodem is de basis van uw bed. Lekker slapen begint met een bodem die de juiste ondersteuning biedt.

Subcategorieën

 • Auping

  Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund.  De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems  voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag.
  Auping nights, Better days.

 • Ergosleep

  Het SLAAP-DNA® is de neerslag van een Digitale Nachtrust-Analyse, die voor iedereen wordt uitgevoerd in de Ergosleep belevingsstudio. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel gemeten en in kaart gebracht. Dit persoonlijke SLAAP-DNA® vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem en wordt vertaald naar een persoonlijke instelling van de lattenbodem en boxspring.

 • Swissflex

  Voor perfecte ergonomie zorgen onze verborgen sterren: innovatieve lattenbodems van Swissflex. De nieuwste technologie bridge® - is het revolutionaire resultaat van jarenlange ontwikkeling en past zich optimaal aan elke houding aan. Voor elke lichaamsbouw en in alle slaapposities.

 • Tempur

  Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw Tempur matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Deze bedbodem bestaat uit schotelelementen en versterkt het gevoel van gewichtloosheid van de Tempur matras nog eens extra. 

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • Met de Ergosleep P4 kiest u voor het summum van ergonomie. De draagarmen van de latten zijn instelbaar in 4 hoogtes op basis van uw persoonlijke Slaap-DNA. De P4 is blijvend aanpasbaar aan een gewijzigd lichaamsprofiel. De lattenbodem bestaat uit verende buiglatten en draagarmen voor een actieve ondersteuning en heeft een homogeen licgomfort, zowel in het...

 • De Ergosleep lattenbodem P3 combineert ergonomie en comfort. De draagarmen van de latten zijn instelbaar in 3 hoogtes op basis van uw persoonlijke Slaap-DNA. De P3 is blijvend aanpasbaar aan een gewijzigd lichaamsprofiel. De lattenbodem bestaat uit verende buiglatten en draagarmen voor een actieve ondersteuning en heeft een homogeen licgomfort, zowel in...

 • De Ergosleep BS4 is volledig ingesteld op basis van uw persoonlijke Slaap-DNA. Met het revolutionaire BS4-verstelsysteem kan u op elk moment uw bed aanpassen, zodat uw boxspring mee-evolueert met uw lichaamsprofiel of Slaap-DNA. De BS4 is opgebouwd met gezoneerde pocketveren instelbaar in 4 hoogtes voor een actieve lichaamsondersteuning en homogeen...

 • De Ergosleep BS 2 is een gezoneerde boxspring met een thermisch gehard pocketvereninterieur voor een actieve lichaamsondersteuning en homogeen ligcomfort. Er is keuze uit een ingebouwd profieltype A of B. Welk type voor u het meest geschikt is, wordt bepaald tijdens de meting in de Ergosleep belevingsstudio. 

 • Snel bekijken
  € 420,75 € 495,00 -15% Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.

  Handverstelbare spiraalbodem De handverstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem biedt een unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem. 

  € 420,75 € 495,00 -15%
  In prijs verlaagd!
  Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.
 • Snel bekijken
  € 590,75 € 695,00 -15% Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.

  1-motorige spiraalbodem De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

  € 590,75 € 695,00 -15%
  In prijs verlaagd!
  Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.
 • Snel bekijken
  € 930,75 € 1.095,00 -15% Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.

  2-motorige spiraalbodem De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

  € 930,75 € 1.095,00 -15%
  In prijs verlaagd!
  Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.
 • Snel bekijken
  € 1.270,75 € 1.495,00 -15% Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.

  3-motorige spiraalbodem De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit. 

  € 1.270,75 € 1.495,00 -15%
  In prijs verlaagd!
  Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.
 • Snel bekijken
  € 250,75 € 295,00 -15% Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.

  De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning. 

  € 250,75 € 295,00 -15%
  In prijs verlaagd!
  Dit product is momenteel niet voorradig, de levertijd bedraagt ca. 4 weken.
Toont 1 - 9 van de 9 items