Scroll Top

Back to school: bureau voor de kinderkamer

Het eind van de zomervakantie is in zicht: tijd om de kinderkamer ook weer klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. Even goed de bezem door het speelgoed en de kledingkast. Nu is het ook de tijd om te kijken naar een mooi bureau om huiswerk te maken, te spelen of te knutselen.

Maten

Kinderbureaus zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Zo zijn de kleinste bureaus geschikt voor jonge kinderen en de kleinere slaapkamers. Voor tieners die ook een computer op het bureau hebben staan is het handig om te kijken naar een ruimer bureau. Zo gaat het Emdeka bureau Match tot een breedte van 167 cm en het hoekbureau van Flexa kan uitgebreid worden tot een breedte van maar liefst 190 cm. Ruimte genoeg voor al je spullen!

Ruimtebesparend

Heb je niet zo veel ruimte in de slaapkamer, kies dan voor een bureau onder een hoogslaper. Hier zijn vele mogelijkheden voor. Life Time heeft werkbladen voor onder een hoogslaper. Het hoekbureau van Flexa past ook perfect onder een hoogslaper.

Meegroeien

Wil je een bureau dat mee kan groeien met je kind dan zijn er in hoogte verstelbare bureaus o.a. van Life Time: deze bureaus groeien mee met hun gebruikers. Je verstelt ze eenvoudig in hoogte van 56 tot maar liefst 78 cm. Als extraatje is het mogelijk om dit bureau met een brede lade te bestellen.

Ergonomie

Voor een ergonomische werkhouding heeft Flexa een bureau ontworpen met een kantelbaar werkblad. Kantel het blad in de gewenste stand en huiswerk maken is een fluitje van een cent.

Life Time heeft voor onder de hoogslaper ook een ergonomisch werkblad met een uitsparing op de zitplek.

Verrijdbaar

Wil je flexibel zijn, dan kies je voor een bureau op wieltjes. Dit bureau van Hoppekids is eenvoudig te verplaatsen en past ook onder een halfhoogslaper.

Maak dit bureautje compleet met zo’n leuk ladenblokje op wieltjes.

Opbergen

Vergeet niet om bij je bureau te kijken naar voldoende opbergruimte. Als je klaar bent met werken of spelen, kun je alles weer netjes opbergen. Soms heeft een bureau al een lade of opbergvak, maar er zijn ook veel bijpassende ladenblokjes en kleine kastjes beschikbaar.

NIEUWE BROCHURE

Brochure
Download gratis

Privacy voorkeuren
Deze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website goed te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.
×