• Al 25 jaar het adres voor lekker slapen
  • Veilig betalen
  • Vanaf €49,95 gratis verzending
  • Snelle levertijden

 

Beoordelingen De Bedstee Beddenspeciaalzaak

  • Totaal oordeel
    8,8

  • Persoonlijk advies
    8,7

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    8,9

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    8,9

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    8,8

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,4


Marco uit: Velserbroek

28-10-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, slaapkamers voor volwassenen, kussens
Positieve ervaring:
Goede en duidelijke uitleg, eerlijk en onbevooroordeeld advies, goede communicatie en persoonlijke aandacht bij aflevering! Kortom een heel verschil bij de grote beddencentra...
  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    8,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    9,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,0

Meta uit: Zaandam

24-10-2017

Ik ben: terugkerende klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons of accessoires
Positieve ervaring:
Tot nu toe goede service. Probleem matras opgelost.
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    8,0

  • Afspraken nakomen
    8,0

  • Snelheid/levertijd
    8,0

  • Betrouwbaarheid
    8,0

  • Communicatie
    8,0

  • Klantvriendelijkheid
    8,0

  • Nazorg en garantie
    8,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,0

Karin uit: Zaanstad

25-09-2017

Ik ben: terugkerende klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, kussens, hoeslakens, moltons of accessoires
Positieve ervaring:
Erg goed geholpen
  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    10,0

Elly uit: Zaandam

24-09-2017

Ik ben: terugkerende klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, slaapkamers voor volwassenen
Positieve ervaring:
Slaapkamermeubels werden verzorgd afgeleverd.
Oude meubels en matrassen werden meegenomen wat heel prettig was.
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    7,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    9,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,0

WCA uit: Zaandam

21-09-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, hoeslakens, moltons of accessoires
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    8,0

  • Afspraken nakomen
    8,0

  • Snelheid/levertijd
    7,0

  • Betrouwbaarheid
    8,0

  • Communicatie
    8,0

  • Klantvriendelijkheid
    8,0

  • Nazorg en garantie
    8,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,0

Sandra uit: Deurne

11-05-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de website (webshop)
Ervaring met: matrassen
Positieve ervaring:
Zeer vlotte communicatie. Er werd mee nagedacht om de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen. Firma was van hun woord. Zeker aan te bevelen.
Negatieve ervaring:
Geen
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    8,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Jacco uit: Vijfhuizen

11-03-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, kussens
Positieve ervaring:
ik had meer winkels bezocht voor advies over juiste matras en bodem, maar bij De Bedstee kreeg ik op alle andere adviezen toch een uitgebreider en persoonlijker advies die mij deed beslissen om bij De Bedstee mijn aankoop te doen.
Negatieve ervaring:
geen negatieve punten ervaren
  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    n.v.t.

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Angela uit: Oud-Beijerland

10-03-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de website (webshop)
Ervaring met: matrassen, bedbodems, hoeslakens, moltons of accessoires
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    10,0

Bets uit: Assendelft

09-11-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, slaapkamers voor volwassenen, kussens
Positieve ervaring:
ik heb een prima bed gekocht, het oude bed is mee terug genomen.
Negatieve ervaring:
jammer dat de dat de kleine beschadiging aan het plafond niet bij mij gemeld is en van de plafondlamp was een stuk afgebroken wat ook niet verteld is tegen mij.
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Reactie van De Bedstee Beddenspeciaalzaak

Beste Bets,

Dat is inderdaad vervelend om te horen, ik zal hierover even telefonisch contact met u opnemen om tot een goede oplossing te komen.

Fijn dat het bed goed bevalt, de rest maken we ook in orde,

vriendelijke groet,

Bert Boomsma, De Bedstee

Johan uit: Zaandam

08-11-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen
Positieve ervaring:
Goed advies en duidelijk
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0