• Al 25 jaar het adres voor lekker slapen
  • Veilig betalen
  • Vanaf €49,95 gratis verzending
  • Snelle levertijden

 

Beoordelingen De Bedstee Beddenspeciaalzaak

  • Totaal oordeel
    8,8

  • Persoonlijk advies
    8,7

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    8,9

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    8,9

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    8,8

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,4


Sandra uit: Deurne

11-05-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de website (webshop)
Ervaring met: matrassen
Positieve ervaring:
Zeer vlotte communicatie. Er werd mee nagedacht om de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen. Firma was van hun woord. Zeker aan te bevelen.
Negatieve ervaring:
Geen
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    8,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Jacco uit: Vijfhuizen

11-03-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, kussens
Positieve ervaring:
ik had meer winkels bezocht voor advies over juiste matras en bodem, maar bij De Bedstee kreeg ik op alle andere adviezen toch een uitgebreider en persoonlijker advies die mij deed beslissen om bij De Bedstee mijn aankoop te doen.
Negatieve ervaring:
geen negatieve punten ervaren
  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    n.v.t.

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Angela uit: Oud-Beijerland

10-03-2017

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de website (webshop)
Ervaring met: matrassen, bedbodems, hoeslakens, moltons of accessoires
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    10,0

Bets uit: Assendelft

09-11-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, slaapkamers voor volwassenen, kussens
Positieve ervaring:
ik heb een prima bed gekocht, het oude bed is mee terug genomen.
Negatieve ervaring:
jammer dat de dat de kleine beschadiging aan het plafond niet bij mij gemeld is en van de plafondlamp was een stuk afgebroken wat ook niet verteld is tegen mij.
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Reactie van De Bedstee Beddenspeciaalzaak

Beste Bets,

Dat is inderdaad vervelend om te horen, ik zal hierover even telefonisch contact met u opnemen om tot een goede oplossing te komen.

Fijn dat het bed goed bevalt, de rest maken we ook in orde,

vriendelijke groet,

Bert Boomsma, De Bedstee

Johan uit: Zaandam

08-11-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen
Positieve ervaring:
Goed advies en duidelijk
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Elleke uit: Amsterdam

08-11-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, kussens
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    8,0

  • Afspraken nakomen
    8,0

  • Snelheid/levertijd
    8,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    8,0

  • Klantvriendelijkheid
    8,0

  • Nazorg en garantie
    5,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    7,0

Reactie van De Bedstee Beddenspeciaalzaak

Bedankt voor de positieve feedback in ons telefoongesprek vanmiddag, ik zal de tips meenemen in het vervolg,

vriendelijke groet,

Bert Boomsma, De Bedstee

Edwin uit: Zaandam

05-11-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    8,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    8,0

  • Communicatie
    8,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,0

Ton uit: Bergen op Zoom

14-10-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de website (webshop)
Ervaring met: dekbedden
Positieve ervaring:
Keurig op tijd geleverd keurig ingepakt en volgens afspraak
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    n.v.t.

  • Afspraken nakomen
    8,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Philip uit: Amsterdam

14-10-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, slaapkamers voor volwassenen, kussens, dekbedovertrekken
Positieve ervaring:
Ontzettend goed geholpen! Kan niet anders zeggen.


  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Dennis uit: Soest

02-10-2016

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems
Positieve ervaring:
Via internet een mooie Pullman boxspring gevonden bij de Bedstee. Eerst gaan kijken en direct gekocht. Zeer vriendelijk bediening en ook de aflevering was klasse!
Dik tevreden!!
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    8,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0