• Sinds 1990
  • Eigen bezorging en montage team
  • Vanaf €49,95 gratis verzending
  • Snelle levering

 

Beoordelingen De Bedstee Beddenspeciaalzaak

  • Totaal oordeel
    8,8

  • Persoonlijk advies
    8,8

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    8,9

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    8,9

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    8,8

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,4


T. uit: Krommenie

02-03-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons of accessoires
Positieve ervaring:
Goed geadviseerd, op een correcte vriendelijke manier geholpen om een keuze te maken bij de aanschaf van een complete box spring combinatie.
  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Jim

01-03-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: slaapkamers voor volwassenen
Positieve ervaring:
Wat zijn wij goed geadviseerd door de mensen van deze winkel! Je merkt meteen dat er veel vakkennis aanwezig is.
Ze nemen alle tijd voor je om je goed te helpen en te luisteren naar je wensen.

  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    10,0

Josette uit: Zaandam

28-02-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, slaapkamers voor volwassenen, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons of accessoires
Positieve ervaring:
We hebben flinke aankoop gedaan en daarbij een fantastische deal gesloten. Dus helemaal blij!!!
Negatieve ervaring:
Geen
  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    10,0

Marieke uit: Zaandijk

28-02-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, kussens
Positieve ervaring:
Prettig geholpen! We mochten de kussens testen en ik was achteraf blij want ik kon niet wennen. Ik slaap nu heerlijk op het alternatief. Er werd helemaal niet moeilijk over gedaan dat ik in de winkel zoveel kussens wilde uitproberen. En matras en kussens waren binnen ons budget.
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

Saskia uit: Zaandijk

30-01-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons of accessoires
Positieve ervaring:
Super vriendelijk personeel! Er wordt meegedacht.Er wordt geluisterd en goed geadviseerd. Wat je verwacht in een speciaalzaak, maar wat niet altijd meer zo vanzelfsprekend is.
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    n.v.t.

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    n.v.t.

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,0

28-01-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, kussens
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    9,0

  • Nazorg en garantie
    9,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0

28-01-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, slaapkamers voor volwassenen, kussens, dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons of accessoires
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    9,0

  • Afspraken nakomen
    9,0

  • Snelheid/levertijd
    9,0

  • Betrouwbaarheid
    9,0

  • Communicatie
    9,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    n.v.t.

Jessica

25-01-2019

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de website (webshop)
Ervaring met: slaapkamers voor volwassenen
Positieve ervaring:
Via facebook en email contact gehad over een bedombouw en nachtkastjes die ik op de website gezien had. Ik heb een zeer snelle reactie van De Bedstee gehad en ik ben uitstekend geholpen. Tevens sloegen ze alles nog even op tot wij ons nieuwe huis hadden. Top service! Ik zou De Bedstee aan iedereen aanraden.
  • Totaal oordeel
    10,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    10,0

  • Communicatie
    10,0

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    10,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    10,0

B

04-12-2018

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, bedbodems, kinderkamers/ tienerkamers, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons of accessoires
  • Totaal oordeel
    8,0

  • Persoonlijk advies
    8,0

  • Afspraken nakomen
    8,0

  • Snelheid/levertijd
    8,0

  • Betrouwbaarheid
    8,0

  • Communicatie
    8,0

  • Klantvriendelijkheid
    8,0

  • Nazorg en garantie
    8,0

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    8,0

Loes uit: Landsmeer

03-12-2018

Ik ben: eerste keer klant
Klant heeft gekocht: via de winkel
Ervaring met: matrassen, dekbedovertrekken
Positieve ervaring:
Heel prettige klantbenadering, wijze van advisering en afhandeling. Makkelijk bereikbaar door parkeermogelijkheid voor de deur.
  • Totaal oordeel
    9,0

  • Persoonlijk advies
    10,0

  • Afspraken nakomen
    10,0

  • Snelheid/levertijd
    10,0

  • Betrouwbaarheid
    n.v.t.

  • Communicatie
    n.v.t.

  • Klantvriendelijkheid
    10,0

  • Nazorg en garantie
    n.v.t.

  • Prijs-kwaliteit verhouding
    9,0